– ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

Επειδή πιστεύουμε ότι μόνο αν ψωνίζουμε Ελληνικά θα έχουμε ελπίδες, ξεκινάμε μιά σειρά σύντομης παρουσίασης Ελληνικών επιχειρήσεων κατασκευής υποδημάτων.


JARDIN – NEW MATIC

Αρχίζουμε   απο την Βόρεια Ελλάδα και την βιομηχανική εταιρεία «JARDIN » με το εμπορικό σήμα «NEW MATIC»  . Μια επιχείρηση με ιστορία 24 χρόνων, των Σαματζίδη-Βερβερή, με άριστο εξοπλισμό, σχεδιαστική ομάδα, δικά της καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και εξαγωγές στην Τσεχία, Ρουμανία, Ρωσία, Αφρική, Κύπρο, που πρωτοπορεί στην μόδα του γυναικείου υποδήματος. Προτιμήστε τους !

KRICKET

Συνεχίζουμε με τήν εταιρεία KRICKET ΑΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε το 1945 από τον Άγγελο Αγιαννίδη. Η εταιρεία κατασκευάζει ανδρικά παπούτσια υψηλών προδιαγραφών.Εξάγει στην Κύπρο, Σερβία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία. Τουρκία, Αυστραλία. Λειτουργεί και ιστοσελίδα με online πωλήσεις στο link : www.kricketshop.com

ΑΦΟΙ ΤΣΙΤΣΙΒΑ ΟΕ

Στη Λάρισα έχει έδρα η εταιρεία Αφοι Τσιτσίβα ΟΕ η οποία δραστηριοποιείται εδώ  και 30 χρόνια στην παραγωγή γυναικείων υποδημάτων πολυτελείας. Με άριστες εγκαταστάσεις ΄η εταιρεία πρωτοπορεί στην κεντρική Ελλάδα και διαθέτει τα εμπορεύματά της σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία διαθέτει και ηλεκτρονική πώληση μέσω της πύλης : http://ebloko.gr/tsitsibas_afoi.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s