-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Από το 1890, η εταιρεία Λεμονής ΑΕ κυριαρχεί στο γυναικείο παπούτσι με 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία εκτός της παραγωγής αντιπροσωπεύει και πολλούς επώνυμους κατασκευαστές εξωτερικού.Το 1996 ξεκίνησε το ανδρικό τμήμα και το 2008 το παιδικό. Ο όμιλος εταιρειών περιλαμβάνει και τά εμπορικά ονόματα : Haralas , All about shoes και Designer shoes. Επεκτείνεται,  και με την μέθοδο «franshise».

TSAKIRIS -MALLAS

Με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 250 εργαζόμενους στην παραγωγή η εταιρεία Τσακίρης-Μαλλάς αποτελεί κεφάλαιο στο γυναικείο παπούτσι. Ιδρύθηκε το 1969 και συνεχίζει να αναπτύσσεται με τη μέθοδο franshise. Τα εμπορικά σήματα exe & seven απευθύνονται στο νεανικότερο κοινό και μάλιστα τα «EXE» διακινούνται από ξεχωριστά καταστήματα.

J BOURNAZOS

H εταιρεία J. BOURNAZOS ξεκίνησε το 1953 από ένα κατάστημα στην οδό Αδριανού. Σήμερα έχει  19 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μονάδα παραγωγής στο Περιστέρι. Γνωστή, και από τούς διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου και  κάνει την χορηγία των υποδημάτων των μοντέλων, καθώς από επιδείξεις μόδας, η εταιρεία πρωτοπορεί στο σύγχρονο γυναικείο Ελληνικό παπούτσι .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s