ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ


  1. Οι Πακιστανοί παραγωγοί δερμάτων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή από την μείωση παροχής του φυσικού αερίου στη χώρα τους. Επιπλέον έχουν και το πρόβλημα της έλλειψης νερού λόγω τοπικής λειψυδρίας. (Πηγή : Leathermag.com)
  2. Οι Ιταλοί με εξώφυλλο του περιοδικού MDP τα βάζουν με την γραφειοκρατία, που δημιουργεί καθυστερήσεις στην επέκταση εργοστασίου του  Baldinini ενώ πρόκειται να απασχολήσει επιπλέον 50 εργαζόμενους. Στην Ελλάδα, που στα βυρσοδεψεία  δεν δίνουν άδειες λειτουργίας,  εδώ και 20 χρόνια – είναι υπό μετεγκατάσταση – δεν μπορούν να επενδύσουν σε σύγχρονα μηχανήματα, να πάρουν μέρος σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και επιπλέον τελευταία πληρώνουν και το φόρο της ΔΕΗ, δεν νοιάζεται κανείς.
  3. Για το 2013 οι προβλέψεις για τις τάσεις της μόδας είναι τα φωτεινά χρώματα τα παλιομοδίτικα (vintage) , το λευκό, η νάππα τσαλακωτή, τα κρακλέ, και τα φυσικά δέρματα.(Πηγή : MDP)
  4. Το εργοστάσιο TANDY LEATHER που παράγει εξαρτήματα και kit για καλλιτεχνικές δημιουργίες σε δέρματα (δερμογλυπτική, χαρακτική, ζωγραφική) αύξησε την παραγωγή του το 2011 κατα 20%.(Πηγή :Leathermag.com)
  5. Καθημερινές είναι πλέον οι κλοπές και οι διαρρήξεις στις βιοτεχνίες της περιοχής του Ταύρου. Κλέβουν μεταλλικά μηχανήματα και εργαλεία, καταστρέφουν κινητήρες και πέρνουν τον χαλκό…για ανακύκλωση.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s